Dikke truiendag op School

Op vrijdag 13 februari werd de verwarming een paar graadjes minder gezet in de school. De leerlingen van de Stappe kwamen dan ook allemaal naar school met een dikke trui. Het was dan ook dikke truiendag. De leerlingen hadden  een lesje gekregen over de klimaatopwarming. Iedereen wist waarover het ging.  Alle leerlingen verzamelden op de speelplaats. Op de tonen van het lied “I will follow” werd een dikke truienlied gezongen door onze leerlingen. Ook de zin “Hoe lager de thermostaat, hoe beter voor ‘t klimaat” was door iedereen gekend.
Omdat we in onze school meewerkten aan de dikke truiendag kregen we van de gemeente 2 appelbomen. Deze zullen zeker een mooie plaats in onze school krijgen zodat onze leerlingen nog veel aan deze dag zullen denken.

Burgemeester Rik Frans en de schepenen Jacques De Swaene en  Veerle Nuyts hadden voor elke school een leuke attentie bij in de vorm van boompjes. Elke school kan dus nu zijn boompjes planten!

Lees bovenstaand artikel ook op de website van het Polderke: http://www.polderke.com/2015/02/18/dikke-truiendag-in-de-school/

 

 

 

Written By
More from rikfrans

Hulpdienst Brandweer 4998 uren actief

Stabroek – In 2014 heeft Hulpdienst Brandweer Stabroek 423 acties ondernomen, samen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *