“Laat de auto op stal als het kan”

N-VA nieuwj receptie 15_67
Stabroek – Tijdens de nieuwjaarsspeech van zijn partij N-VA ging burgemeester Rik Frans er prat op dat de gemeente zijn meerjarenplan rond heeft en dat de autofinancierinsmarge aan het einde van de rit positief zal zijn.

“De financiële put is gevuld”, liet hij weten.  Dat komt onder meer omdat er grote besparingen zijn doorgevoerd wat betreft werking en personeel. “De inkomsten dalen of stagneren, de uitgaven stijgen. We hebben 10 miljoen euro moeten lenen op de put te vullen. 3,7 miljoen daarvan hebben we gereserveerd om de pensioenen te garanderen. Ons pensioenfonds is dan ook effectief volgestort”, aldus Rik Frans.

De burgemeester had het ook over de grote wegwerkzaamheden aan de N111. : “ Laat u niet meeslepen in het enggeestige en egoïstische verhaal van enkelingen, die menen dat hen alleen die verkeersellende treft en daardoor moeten rondrijden.” De burgemeester brak meteen een lans voor het gebruik van de fiets. “Laat de auto op stal als het kan en geniet van het gezonde fietsgevoel in de Stabroekse openlucht.”

Lees het originele artikel op de website van de Gazet van Antwerpen:http://www.gva.be/cnt/dmf20150119_01481476/laat-de-auto-op-stal-als-het-kan

Written By
More from rikfrans

Basisschool De Rekke breidt uit met 8.000m²

Lees het originele artikel hier op de website van Gazet Van Antwerpen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *