Gemeente verwelkomt nieuwkomers

Stabroek – Vorig jaar kwamen bijna duizend nieuwe mensen in Stabroek wonen. Die werden allemaal uitgenodigd om deze week kennis te komen maken met de diensten en alle andere mogelijkheden die de gemeente te bieden heeft. Bijna tien procent van hen ging in op deze uitnodiging. Verdeeld in verschillende groepjes werden de genodigden rondgeleid in het gemeentehuis. Ook EllenVan Hemelrijk (26) en Geert Nagels (30) wilden als nieuwe Stabroekenaars wel wat meer te weten komen over hun nieuwe stek. “Eigenlijk kenden we Stabroek alleen als naam. Maar we werken beiden in de haven en vanuit Hoevenen is dat niet zo ver. Ik ben trouwens heel blij dat ik nu met de fiets naar het werk kan”, zegt Ellen. Partner Geert : “We hebben ondertussen ook al kennis gemaakt met het gansrijden. Voor ons absoluut nieuw.” Net als Ellen en Gert kregen ook alle andere aanwezigen een geschenkbon van vijf euro cadeau. Een geste van het gemeentebestuur om ook de lokale middel.

via: http://www.gva.be/cnt/aid1551675/gemeente-verwelkomt-nieuwkomers

Written By
More from rikfrans

Wagenpark gemeente Stabroek gaat groene toer op

Lees het originele artikel hier op de website van Gazet Van Antwerpen ...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *