Gemeente koopt magazijn op Picolosite

STABROEK – Het gemeentebestuur heeft een unit gekocht op de Picolosite aan de Conservenweg, dat is de achterliggende KMO-zone van het Picoloproject.

“Het extra gemeentemagazijn dient ook voor het stockeren van in beslag genomen goederen. Wanneer later de gemeente eigenaar wordt van de parking en de wegen op de Picolosite is het handig om daar ter plaatse het materiaal te hebben om alles te kunnen onderhouden. Zo moeten onze mensen niet altijd vertrekken vanuit het gemeentemagazijn aan de Krekelberg in Hoevenen”, vult Rik Frans nog aan. Aan deze aankoop hangt een prijskaartje van 375.236 euro. De notariële akte wordt eerstdaags verleden.

Written By
More from rikfrans

“Laat de auto op stal als het kan”

Stabroek – Tijdens de nieuwjaarsspeech van zijn partij N-VA ging burgemeester Rik...
Read More