Mooimakers krijgen steun van gemeente Stabroek

In vele Vlaamse gemeenten loopt de actie Mooimakers, waarbij burgers zich engageren om in één of meerdere straten en pleinen in hun gemeente sluikstort- en zwerfvuil op te ruimen. In Stabroek nemen 16 inwoners deel aan de actie. Om aan de enthousiaste deelnemers de appreciatie van het gemeentebestuur te tonen, werden zij op het gemeentehuis uitgenodigd voor een drankje en een hapje.

“Het is vooral de bedoeling om mensen te sensibiliseren en aan te zetten om hun straat of buurt proper te houden. Vuil trekt vuil aan, een propere gemeente is een mooie gemeente. Zwerfvuil is een zaak van ons allemaal”, aldus burgemeester Rik Frans (N-VA).

Lees het originele artikel hier op de website van HLN 

Written By
More from rikfrans

Vrederechter wijst onteigening Opstalvalleigebied af

Antwerpen – In het raam van de uitvoering van het Gewestelijk Ruimtelijk...
Read More